Hopp til innholdet

KJØP PBN LENKER

Hvis DU vil kjøpe PBN-koblinger i stedet for å bygge ditt EGET PBN-nettverk, har vi gode tips om hvor du kan kjøpe de beste koblingene, til den beste prisen.

PBN Link

Bør DU virkelig kjøpe SEO linker?

Kjøpe SEO linker har et svært negativt rykte, og vi er enige om at det ikke er helt risikofritt. Men vi kan også tro at det i dag er en svært overdreven frykt for å kjøpe lenker. I dag kan du faktisk kjøpe gode linker på nettet uten å ta for mye, eller noen risiko i det hele tatt.

Vår anbefaling er selvfølgelig at du leser anmeldelser fra tidligere kjøpere av lenker, og på denne måten finne ut om det er gode linker å kjøpe.

KJØP PBN LINKER PÅ FIVERR?

Vi blir ofte spurt av våre kunder hvor du kan kjøpe lenker, og vi anbefaler alltid å kjøpe fra Fiverr. Det som er utrolig bra med Å kjøpe Fra Fiverr, er at det er så mange forhandlere av lenker. Du har også mange kjøpere som har satt vurderinger på selgerne, og deres lenker. Dette gjør at du kan kjøpe koblinger uten å ta stor risiko ved å få crappy linker til nettstedet ditt. Men vær sikker på å lese anmeldelser før du kjøper pnb-linkene.

  • Billig – mange forhandlere som ønsker å selge lenker, noe som reduserer prisen!
  • Safe-Fiverr sparker ut de som ikke kjører med rent mel i posen.

Hva er pbn-koblinger?

PBN länkar är precis som det låter, alltså länkar som kommer ifrån PBN sites. Det er faktisk ikke fremmed enn det, og denne typen kobling utgjør en svært stor andel AV ALLE SEO koblinger som du kjøper og selger. Tross alt, det er de som ikke har styrke til å starte sin EGEN Pbn Hosting, og vil heller bare kjøpe en eller flere linker til deres hjemmeside. Da kan DET være en enkel måte å kjøpe PBN koblinger fra noen som selger koblinger. Det er ganske mange som gjør det i dag, og du kan si at det er kjøpernes marked. De fleste som selger SINE pbn-koblinger, vil bare tjene penger, slik at de kan ha sitt EGET PBN-nettverk gratis, men det er også de som har dette som hele forretningsplanen.

Jeg har hørt at det er forbudt å kjøpe lenker?

Nei, det er ikke sant, det er helt lovlig å kjøpe lenker. Det er ingen lov hvor som helst som sier at DU ikke bør kjøpe PBN-koblinger til nettstedet ditt. Du bryter Imidlertid Googles retningslinjer for hvordan søkemotor optimaliserer. De liker ikke at du kjøper linker til rang. Så det verste som kan skje med Deg hvis Du ble oppdaget Av Google for å ha kjøpt koblinger, er at de av indekserer siden din. Men i nesten alle tilfeller tar de rett og slett ikke og regner med koblinger som de mistenker har blitt kjøpt, og du har kastet bort penger på noe som bare ikke er til nytte for deg.

Men hvis du bare er smart når du kjøper koblingene dine, og ikke kjøper for mange samtidig, er det ingen fare. Du bør kjøpe koblinger litt nå og da, og jo mer du har, jo mer kan du også kjøpe på et senere tidspunkt. Så det handler bare om å bruke sunn fornuft, og du vil gjøre det til 99%. Bare sørg for ikke å gjøre ting som fanger øyet, fordi da risikoen er mye større at du går dit enn hvis du gjør det hele ser naturlig.

Hvorfor kjøpe linker?

Det er mange grunner til at du kjøper koblinger, men det viktigste er selvfølgelig at du vil få et nettsted til å rangere. Ved å kjøpe pbn-koblinger øker du styrken til ditt “pengeområde”, og det vil klatre I Googles søkeresultater. Dette gjør at du kan tjene mer penger, eller spare penger ved å ikke annonsere Google Adwords.

Så enten kjøper du koblinger som du sender direkte til nettstedet ditt, eller du kjøper koblinger som du i stedet sender på PBN-nettstedene dine. I den forstand er det mulig å si at du får litt av en buffer mellom dine kjøpte koblinger og nettstedet ditt.

Skulle Google da finne ut at du kjøpte mange koblinger, vil de sannsynligvis bare straffe PBN-nettstedet ditt, og ikke ditt virkelige nettsted. Dette betyr at du dermed fjerner mye risiko fra DETTE ved å kjøpe SEO-koblinger, og kan bygge en sterk lenkeprofil mot nettstedet ditt relativt risikofritt. Men det tredje alternativet hvorfor du kjøper lenker er også en som vi ikke liker, men noen gjør. Og det er å ødelegge andres rangeringer På Google ved å kjøpe søppelkoblinger til sine konkurrenter. Dette kalles Black Hat SEO, og forekommer fortsatt i dag, selv om Det ikke er så vanlig i dag som det var for noen år siden.

Google innså til slutt at det var for lett for andre å ødelegge for sine konkurrenter ved å kjøpe crappy linker til Dem, Og få Dem straffet Av Google. Så i dag gir de ikke nesten like mye straffer til de som har dårlige og kjøpte lenker til deres nettsted, og Det av Den enkle grunn At Google ikke vet Om Det er deg eller din konkurrent som har kjøpt dem.

Hva koster DET Å KJØPE SEO linker?

Dessverre er det ingen rette svar her på hvor mye DET koster Å kjøpe SEO-koblinger, fordi det er så mange forskjellige faktorer som det avhenger av. Men du kan kjøpe alt fra flere hundre lenker for 5 USD På Fiverr, til 1 lenke for mange tusen dollar. Det handler om hva slags link du skal kjøpe, og hvem som selger den. Hvis DU går GJENNOM ET SEO-byrå, kan du i det minste stole på at de gjør en tilleggsavgift på 5 ganger hva det faktisk koster. Men det er vanlig for dem å belaste så mye som 10 til 30 ganger prisen på hva den koblingen faktisk koster.

Så det eneste du faktisk kan være sikker på om du vil kjøpe PBN-koblinger, er at du vil få DEM mye billigere hvis du kjøper dem direkte fra pbn-eieren selv. Da unngår du mellommenn som bare ønsker å suge deg ut av penger, og få betydelig mer koblingskraft til nettstedet ditt for pengene. Men bare vær sikker på å lese litt om hver selger som selger lenker, fordi du får en god hum fra andre som tidligere har kjøpt fra samme person hvis det er gode eller dårlige lenker. Når du har gjort det, bare tute og kjøre.

Hvor finner jeg de billigste pbn-linkene?

Stedet hvor de fleste kjøper billige pbn-koblinger fra Er Fiverr, og det er nok også de som har langt de billigste PBN-koblingene til salgs. Det er et nettsted for frilansere som onsker a tjene penger, og det er ogsa veldig mange av dem. De kjemper med likesinnede mennesker fra hele verden for å selge sine lenker til deg, så det betyr at prisene bare har gått ned mer og mer.

Kjøpe linker til en nettbutikk?

Det er ikke et problem i det hele tatt å kjøpe linker til en nettbutikk, men heller kanskje det beste du kan kjøpe linker til. Med en nettbutikk har du alltid den fordelen at du har mange forskjellige sider og produkter du kan sende lenker til, noe som gir en veldig fin spredning av lenkekraft. Bare vær sikker på å gjøre mye såkalt intern kobling mellom ulike deler av nettstedet. På denne måten sprer du deg rundt lenkekraften din til mange forskjellige områder, og du vil begynne å rangere på veldig små og gode.

Bør DU kjøpe PBN linker fra samme land?

Det er ikke et must å kjøpe lenker fra samme land, men det ser mer naturlig ut og gir vanligvis litt bedre resultater. Men vi vil si at hovedårsaken til at DU bør kjøpe pbn-koblinger fra samme land som ditt eget, er at det gjør det vanskeligere for noen å mistenke at du har kjøpt koblingene dine. Det synes bare å være mer ekte, og mindre kjøpt så å si.

SEO linker fra lignende nettsteder som din egen?

Ja, det er en fordel hvis koblingene som peker til nettstedet ditt, kommer fra lignende nettsteder, og du bør alltid i utgangspunktet hvis DU kan kjøpe SEO-koblinger fra sider med tilsvarende innhold. Også i denne forbindelse, det bare ser mer autentisk med den typen koblinger, og betyr at du tar betydelig mindre risiko for å bli oppdaget at du har kjøpt PBN linker til nettstedet ditt.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria