Hopp til innholdet

BESTE PBN HOSTING

PBN Hosting

Å velge den beste pbn hosting fra begynnelsen vil være utrolig viktig, og derfor har vi satt sammen en best i testing AV PBN hosting-tjenester. Nedenfor ser du hvilke vi vil anbefale alle å bruke hvis du bygger PBN-nettsteder.

PBN Hosting

Easy Blog Networks – Dette er den største aktøren i markedet FOR Pbn-Hosting-tjenester, og er den desidert mest brukte tjenesten når DET gjelder PBN-konstruksjon. De er enkleste å bruke, billigste per PBN, og langt den sikreste. Vi har brukt dem i noen år, med bare noen FÅ PBN-nettsteder stengt av flere tusen bygget på denne hosting.

 • Billigste-fra $ 1.70 per blogg
 • 1 klikk WordPress installasjon
 • Unike IP-adresser
 • Forhåndsinstallert med tema og plugins
 • Gratis rekreasjon av gamle sider
 • Lav deindexation priser
 • Sikre nettsteder som ikke blir hacket
 • Mest brukte PBN hosting i verden!

PBN.Hosting – Dette er også en av de største tjenestene når DET gjelder PBN web hosting. Vi har brukt deres hosting ved noen anledninger for kunder, og vi tror det har fungert bra. Gode priser og enkel hosting å bruke, gir dem en andreplass i vårt beste i testen AV PBN hosting spillere. Bare EasyBlogNetwork slår dem, vi tenker som de er litt skarpere i de fleste ting.

 • Billig – fra $ 1.79 per blogg
 • 1 klikk WordPress installasjon
 • Forskjellige IP-adresser
 • Forhåndsinstallert med temaer og plugins
 • Gratis wayback machine rekreasjon
 • Ingen fotspor fra hosting
 • Ingen nedetid
 • Gratis prøveversjon i 7 dager!

Hva er EN PBN Hosting?

EN PBN Hosting Er en webverten som er spesielt utviklet for de som ønsker å bygge ET PBN-nettverk, men det kan sies at det på mange måter ligner på en vanlig webverten. Den store forskjellen er at du får en mye billigere pris per blogg enn hvis du skulle kjøpe en vanlig webverten. Det kan tilby dem fordi det ikke er ment at du skal bygge store nettsteder på disse nettstedene, noe som betyr at de heller ikke trenger å gi deg store ressurser i enten serverkraft eller harddiskplass.

Unike IP-adresser på EN PBH hosting

Kanskje den største grunnen til at du får EN PBN-hosting i stedet for å kaste opp alle nettstedene på en vanlig webverten, er at du får unike IP-adresser for hvert nettsted. Dette er noe du ma ha, og du får vanligvis ikke det pa andre webverter. Der deler kanskje 1000 forskjellige nettsteder SAMME IP-adresse, og fremfor alt vil ALLE PBN-sidene dine dele SAMME IP. Selvfølgelig vil du ikke ha det, fordi det øker risikoen for å bli oppdaget veldig mye.

Og du kan si at det er den første hjørnesteinen og kanskje den viktigste når du bygger PBN-nettverk, for å forlate så få spor som mulig. Kjører ulike IP-adresser på ALLE PBN nettsteder er derfor også et must. Vanlige webverter kan tilby deg å få unike IP-adresser også noen GANGER, men da tar de vanligvis ca SEK 100 ekstra per IP-adresse – og du kan sjelden kjøpe spesielt mange for den saks skyld heller. Hvis du skal kjøpe mange domener og bygge en stor PBN, må du kjøpe en dedikert PBN hosting.

Hva koster en PBN hosting

Prisen på EN PBN hosting varierer sterkt, og det avhenger helt av størrelsen på nettverket du har tenkt å bygge. Men enkelt sagt, du kan si at det blir billigere per nettsted jo større du lager DIN PBN, noe som er en stor fordel hvis du skal bygge store nettverk. Men tar du en tjeneste Som Det Enkle Bloggnettverket, så deres minste pakke har plass til 10 PBN-nettsteder, og koster deg $ 35. Det vil dermed være en pris per nettsted på 3,5 USD for HVER PBN-side. Hvis du kjøper plass til 300 PBN-nettsteder, betaler du bare 1,73 USD per nettsted, så du er ned til halvparten av prisen per nettsted.

Selvfølgelig koster dette mye hvis du skal bygge et stort PBN-nettverk på flere hundre nettsteder, men det er relativt utrolig billig sammenlignet med å kjøpe lenker eller leie dem. Hvis DU går GJENNOM ET SEO-byrå, vil de belaste omtrent 10 ganger så mye for de samme koblingene, som om du satt på dem selv. Så i det lange løp, vil du spare mye penger på å bygge din EGEN PBN. Og hvis du er litt snill, kan du koble til mange av dine egne nettsteder, men også ta og selge lenker via et nettsted som Fiverr. Det er mange kunder som betaler godt for riktige koblinger.

Etterlater EN PBN – webverten spor?

Leaving spor bak er en annen stor fordel av å få en ekte PBN hosting, fordi det er akkurat hva dedikert PBN hosting selskaper sørge for å skjule. Med en vanlig webverten vil Det være mange ledetråder Som Google kan se om hvem som eier nettstedet, noe som tydeligvis er til din ulempe. Med en pbn hosting, vil de gi minimal informasjon om deg som eier PBN nettsteder, og som er eier av hosting selv. Vi ville aldri prøve å bygge ET PBN-nettverk gjennom vanlige webverter da de forlater for mye informasjon om deg, og det vil være ekstremt dyrt selv om du har mange nettsteder.

Prøv pbn hosting gratis først

Noe som er veldig bra er at du kan teste EN PBN hosting i 7 dager gratis, som ingen annen webverten kan tilby deg. Dette er selvfølgelig fordi de er godt klar over at den som kjøper EN pbn hosting og setter i arbeid, vil være en langsiktig kunde. Og disse nettstedene er svært små i sammenligning, så det krever ikke mye datakraft fra sine servere. Men selvfølgelig tror vi at du bør dra nytte av de 7 dagene du får gratis, og teste litt rundt på deres hosting. Når de 7 gratis dagene er over, kan du velge hvilken plan (størrelse) AV PBN du vil kjøpe.

Enkel installasjon på hver side

Også dette med DET FAKTUM AT PBN hosting har ekstremt enkel installasjon WordPress Er en stor faktor til slutt, fordi du vil legge merke til at tiden er penger. Sitter på en vanlig webverten og fylle ut masse forskjellig informasjon på HVER PBN området, vil ta lengre tid. I tillegg til dette må du opprette mange forskjellige e-postadresser og mange forskjellige passord for å logge inn. Via en ekte pbn hosting, er alt installert for deg automatisk, og du trenger ikke a huske alle losningene for hver PBN-side. Du vil alltid få tilgang til alle sidene via innlogging TIL PBN hosting.

Vi har klart å installere og starte opp 200 nettsteder på en dag via Easy Blog Networks, som på en vanlig webverten ville trolig ha tatt deg sannsynligvis en uke. Alt dette skjer så snart du går inn i domenet på hosting, og de skriver automatisk inn forskjellige navn på hvert nettsted, slik at det videre skjuler ledetråder om at det er en og samme person som står bak alle nettstedene.

Hvor mange nettsteder kan jeg ha EN PBN hosting?

Antall nettsteder på EN pbn-hosting er ubegrenset, du kan si, men du må kanskje kontakte hosting-tjenesten først hvis du vil kjøpe den litt større pakken. Men vi har selv bygget flere PBN-nettverk med opptil 1000 nettsteder på en ENKELT PBN-hosting. Så det er egentlig ingen grenser for hvor stort nettverk du kan lage. Men et tips vi vil gi deg er at du alltid kan åpne 2 forskjellige mindre nettverk i stedet for en stor. Og så tror vi det opplagte valget er Easy Blog Networks og PBN.hosting som er de to største aktørene i markedet.

Er MITT PBN-nettverk sikkert på slik hosting?

Vi vil si at DISSE PBN hosting-tjenestene kanskje er de sikreste, fordi De ikke samarbeider Med Google på Noen måte. Mange av de andre store webhotelltjenestene har et veldig sterkt samarbeid Med Google, og dette kan selvsagt være svært problematisk for deg som bygger PBN-nettverk. Det er rett og slett ikke umulig at På et tidspunkt i fremtiden vil det være press Fra Google på web hosting, og du kan miste mye penger og tid. Hvis vi ser på det rene sikkerhetsaspektet, ville vi i det minste ikke bekymre oss i det hele tatt. VI har hatt VÅRE PBN-nettverk på disse tjenestene i mange år, og i alle fall har vi aldri hatt noen problemer med dem.

Hvordan betaler jeg for hosting?

Med de fleste hosting-tjenester kan du betale på mange forskjellige måter, men det finnes alternativer som PayPal, Kredittkort og noen flere på blant annet Easy Blog Networks. Vi har koblet våre kort slik at betalinger automatisk trekkes hele tiden, slik at du ikke risikerer å få nettstedene dine stengt, og dermed også miste mye rangeringer. Så det er et godt tips for alle, at du alltid bør tillate dem å trekke seg automatisk fra kortet ditt eller Fra PayPal-kontoen din.

Bør jeg kjøpe hosting domener der?

I DIN PBN hosting-konto lagrer du bare nettstedene dine, og kjøper derfor ikke domenene dine på. Du kjøper domenene selv hos andre webverter, og det koster vanligvis ikke noe å bare lagre domener med dem. Når du har kjøpt domenene du vil bruke i PBN-nettverket, vil DU endre DNS-adressen til hvert enkelt domene. Når dette er gjort, vil nettstedet være oppe og går i løpet av få timer.

Hva er DEN beste PBN hosting?

Vi har bygget PBN nettsteder i svært mange år nå, og testet svært mange forskjellige hosting-tjenester. Blant annet har vi forsøkt å bygge på helt vanlige hosting-tjenester, og det har fungert, men det er veldig dyrt, og fremfor alt veldig ufleksibelt. Vi får den beste PBN hosting, så vi ville ha investert i Easy Blog Networs eller PBN.hosting. Disse to hosting-tjenestene er de som alle som bygger PBN-nettverk bruker, og de er de som kjenner sine ting. Du vil både spare mye penger ved å velge en av dem, og spare deg selv en utrolig mengde tid takket være det faktum at de er så lett å jobbe med på mange nettsteder.

Bør DU sammenligne PBN hosting først?

Vi tror det kan være bra å sammenligne PBN hosting før du går all in, og da kan du ta og investere tungt i den du liker best. Vi har sikkert allerede sammenlignet det for deg, men selvfølgelig bør du også teste det selv. Da vet du hva som er fordeler og ulemper mellom de ulike pbn hosting-tjenestene.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria